• Cognex Vertrieb: +49 721 958 8052

• Kontakt

DSMax Dokumentation

Freigeben:
9.20.0
Herausgabedatum:
10/20/2023

DSMax is a fast, high definition definition laser line 3D displacement sensor that acquires images and inspects products in 3D. It offers high scan rates (up to 18 kHz) at full measurement range, maximum resolution images (2,000 profile points), and single shot high dynamic range (HDR) image.

MyCognex Konto erstellen

Einfach auf Software- und Firmware-Updates zugreifen, Produkt registrieren, Support-Anfragen erstellen und spezielle Preisnachlässe und Angebote erhalten.

Anmelden

Haben Sie bereits ein Konto? Anmelden