DataMan 60 Documentación

Versión:
24.1.0
Fecha de lanzamiento:
04-01-2024

A compact fixed-mount label-based barcode reader featuring integrated lighting and LED aimer. Delivers higher read rates than single-line or raster laser scanners and competitive image-based readers. Offers Ethernet connectivity for real-time tracking, image download, data transfer and effortless plant integration.

Completar la documentación disponible en English

Nombre del archivo Tipo de archivo
pdf
pdf

Crear una cuenta de MyCognex

Fácil acceso a actualizaciones de software y firmware, registre sus productos, cree solicitudes de apoyo y reciba descuentos y ofertas especiales.

Registrarse

¿Ya tiene una cuenta? Iniciar sesión