DSMax Documentation

Publication:
9.20.0
Date de publication:
20/10/2023

DSMax is a fast, high definition definition laser line 3D displacement sensor that acquires images and inspects products in 3D. It offers high scan rates (up to 18 kHz) at full measurement range, maximum resolution images (2,000 profile points), and single shot high dynamic range (HDR) image.

Documentation complète disponible dans English

Créer un compte MyCognex

Accédez facilement aux mises à jour des logiciels et des micrologiciels, enregistrez vos produits, créer des demandes de support et recevez des remises et des offres spéciales.

S'inscrire

Vous possédez déjà un compte ? Ouvrir une session