Home > Support > Documentation > DataMan > DataMan 70

DataMan 70 Documentation

Publication:
6.1.11
Date de publication:
11/23/2021

Compact fixed-mount label-based barcode reader featuring integrated lighting and providing the highest read rates. Ideal for slow-moving or high speed manufacturing and logistics applications. Features integrated USB-based communication.

Créer un compte MyCognex

Accédez facilement aux mises à jour des logiciels et des micrologiciels, enregistrez vos produits, créer des demandes de support et recevez des remises et des offres spéciales.

S'inscrire

Vous possédez déjà un compte ? Ouvrir une session